Handelsvilkår

LEVERING

Leveringstid: Vores normale leveringstid er 1-3 arbejdsdage ekskl. lørdage samt søn- og helligdage.

Udbringning: Alle bestillinger leveres til nærmeste pakkeshop med GLS medmindre andet er aftalt.

Leveringsomkostninger: 59,00 Kr

BETALING:Alt betaling foregår på en sikker måde, således at ingen kan gemme eller komme i kontakt med dine betalings oplysninger.Der kan betales med følgende korttyper:VISA/Dankort, Mastercard;Visa/Electron

Returnering og fortrydelsesret, herunder reklamation.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Såfremt vi ikke har fået besked om, at du ønsker at returnere en vare inden 14 dage efter, at du har modtaget den, mister du din ret til at returnere varen. Vi anbefaler, at du sørger for at få en kvittering for din afsendelse, når du sender en vare retur. Udover de 14 dages fuld returret tilbyder vi 14 dages ombytningsret, det betyder at du får en tilgodeseddel som skal bruges inden for 12 mdr Du må gerne afprøve varen, som en kunde normalt ville kunne gøre med en vare i en butik. Bemærk, at det købte ikke må tages i brug. Bemærk, at originalemballagen skal være intakt og medfølge ved returnering. En vare med ødelagt eller manglende emballage vil betragtes som værende brugt. Der er ikke returret på engrossalg eller varer solgt til videresalg, disse er dog omfattet af normalgarantien.

HVAD OMFATTES AF REKLAMATIONSRETTEN?:

For at reklamationsretten gør sig gældende skal der være tale om en fejl på produktet som kan påvises allerede var til stede på købstidspunktet.
Reklamationsretten dækker ikke hvis fejlen skyldes slidtage, ukorrekt brug eller opbevaring, samt hvis varen er beskadiget som følge af tab, bid, væskeskade eller lignende.

Lynlåse på ridestøvler: lynlåse betragtes som en sliddel, der udsættes for hårde ydre påvirkninger. En lynlås kan gå i stykker hvis et gruskorn fra ridebanen sidder fast i lynlåsen, eller hvis du fx lyner bukser/strømper ind i lynlåsen. Derfor dækkes en lynlås ikke som reklamation, hvis lynlåsen har virket korrekt ved modtagelse.

Returfragt ved fortrydelse og reklamation:
Hvis du fortryder et køb eller vil reklamere over et produkt, skal varen sendes retur, og du skal give os besked om returneringen på mail:kundeservice@ridestoevler.dk eller tlf. 50403163.HUSK at angive faktura- eller ordrenummer, pengene overføres til det kort der blev brugt ved købet, da vi bruger en Norsk betalingsløsning går der mellem 7-10 bankdage. Du skal selv betale returportoen, og varen skal sendes til følgende adresse: Ridestøvler.dk, Hardersmindevej 1, Tårup 8963 Auning Mrk.: Returvare ridestøvler.dk Husk at vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse og skrive din returadresse, så vi kan se, hvor pakken kommer fra. Husk desuden at få en kvittering på posthuset, som bevis på at du har afsendt pakken inden for returfristen.