Handelsvilkår

LEVERING

Leveringstid: Vores normale leveringstid er 1-3 arbejdsdage ekskl. lørdage samt søn- og helligdage.

Udbringning: Alle bestillinger leveres til nærmeste pakkeshop medmindre andet er aftalt.

Leveringsomkostninger: 59,00 Kr

BETALING:Alt betaling foregår på en sikker måde, således at ingen kan gemme eller komme i kontakt med dine betalings oplysninger.Der kan betales med følgende korttyper:VISA/Dankort, Mastercard;Visa/Electron

Returnering og fortrydelsesret:

Fortrydelsesret:
Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Såfremt vi ikke har fået besked om, at du ønsker at returnere en vare inden 14 dage efter, at du har modtaget den, mister du din ret til at returnere varen. Vi anbefaler, at du sørger for at få en kvittering for din afsendelse, når du sender en vare retur. Udover de 14 dages fuld returret tilbyder vi 14 dages ombytningsret, det betyder at du får en tilgodeseddel som skal bruges inden for 12 mdr Du må gerne afprøve varen, som en kunde normalt ville kunne gøre med en vare i en butik. Bemærk, at det købte ikke må tages i brug. Bemærk, at originalemballagen skal være intakt og medfølge ved returnering. En vare med ødelagt eller manglende emballage vil betragtes som værende brugt. Der er ikke returret på engrossalg eller varer solgt til videresalg, disse er dog omfattet af normalgarantien.

Returfragt ved fortrydelse og reklamation:
Hvis du fortryder et køb eller vil reklamere over et produkt, skal varen sendes retur, og du skal give os besked om returneringen på mail:kundeservice@ridestoevler.dk eller tlf. 50403163.HUSK at angive faktura- eller ordrenummer, samt at oplyse hvilket registrerings- og kontonummer, købssummen skal føres tilbage til.Du skal selv betale returportoen, og varen skal sendes til følgende adresse: Ridestøvler.dk, Hardersmindevej 1, Tårup 8963 Auning Mrk.: Returvare ridestøvler.dk Husk at vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse og skrive din returadresse, så vi kan se, hvor pakken kommer fra. Husk desuden at få en kvittering på posthuset, som bevis på at du har afsendt pakken inden for returfristen.

Tårup rideudstyr

Hardersmindevej 1
8963 Auning
CVR:34990336